Al Rawafed Srbija d.o.o. je preduzeće osnovano prema ugovoru o zajedničkom ulaganju između Al Rawafed International Investments iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Republike Srbije koju predstavlja Vlada Republike Srbije.

Preduzeće je osnovano sa svrhom investiranja u razvoj poljoprivredne proizvodnje i modernizacije postojeće poljoprivredne infrastrukture u Republici Srbiji.

Pozicionirana kao spona između jugoistočne Evrope i jedne od ekonomija koje se najbrže razvijaju u svetu, Al Rawafed Srbija je struktuirana da poveća poljoprivredni sektor u Srbiji koji iznosi oko 4 milijarde evra.

Mi težimo da imamo važniju ulogu u procesu proizvodnje i želimo da primenimo tehnologiju i informacije u cilju kontrole većine komponenti proizvodnje.

Uvođenjem modernih tehnologija, mi poboljšavamo operativnu i ekonomsku efikasnost, proširujemo naše znanje prikupljanjem podataka na terenu, što omogućava postizanje boljih rezultata u proizvodnji.

Sprovodeći značajne investicije u poljoprivrednom sektoru Srbije, Al Rawefed Serbia proizvodi visokokvalitetne useve za domaće i strano tržište, koristeći najsavremenije poljoprivredne tehnologije i znanja najboljih domaćih stručnjaka.

Al Rawafed Serbia ima ambiciju da postane lider u poljoprivrednoj proizvodnji i veza između Jugoistočne Evrope i najbrže rastućih privreda sveta.